Օրվա բաղադրատոմս. Տոմատով ու պղպեղով կրեկեր (ֆոտո)
ՖՈՏՈԲաղադրամասեր՝
2 ճաշի գդալ ջուր
190 գրամ ալյուր
2 ճաշի գդալի չափ մաղադանող
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
30 գրամ սերուցքային կարագ
0.25 թեյի գդալ սև պղպեղ
Աղ
1 ձու
Պատրաստման եղանակ՝
Կարագն ու ալյուրը միախառնել:
Ավելացնել կանաչին ու տոմատը ու ջուրը:
Խմորը 30 րոպե դնել սառնարան:

Գրտնակել, ուղղանկյունաձև կտրատել, ավելացնել աղ, պղպեղ, ձու քսել ու 180 աստիճանով դնել ջեռոց:

1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հայտնի դերասանի տանը 2 դիակ է հայտնաբերվել. մանրամասներ
3
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
4
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում
5
36 ժամ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 23-ին, 24-ին և 25-ին



