Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Պոլենո» (ֆոտո)
ԼԱՅՖԲաղադրամասեր՝
150 գրամ նուշ
500 մլ սերուցք
380 գրամ խտացրած կաթ
750 գրամ շերտավոր խմոր՝ առանց դրոժ
Պատրաստման եղանակ՝
Խմորը երկարությամբ կտրատել:
Թխել ջեռոցում 200 աստիճանով:
.png)
Սերուցքը հարել, ավելացնել խտացրած կաթը, կրկին հարել:
Խմորը շարել սննդի նրբաթիթեղի վրա, կրեմը քսել, լցնել նուշը ու փաթաթել;
Գիշերը դնել սառնարան:
Առավոտյան կրեմ քսել ու ավելացնել նուշը:
.png)

1
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում
4
36 ժամ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 23-ին, 24-ին և 25-ին
5
«Ռուբինյանն իմ սուրճ դնողն է եղել». «Փաստ»



