Ոչխարի մսով և թարխունով ապուր
ԼԱՅՖԲաղադրությունը
125 գ. գառան մսի համար վերցնել
25 գ. գլուխ սոխ
10 գ. կարագ
50 գ. թարխուն
100 գ. կարտոֆիլ
աղ, պղպեղն ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Ոչխարի կրծքամիսը 30-40 գ-ի չափով կտրել, լցնել կաթսայի մեջ, վրան ջուր լցնել և եփել՝ ժամանակ առ ժամանակ քաֆը հեռացնելով:
Քամած արգանակի մեջ լցնել խաշած մսի կտորները, մաքրած ու կտրատած կարտոֆիլը, սոխեռածը, կտրատած թարխուն, աղ, պղպեղ և ապուրը եփել, մինչև կարտոֆիլը պատրաստ լինի:

1
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում
4
36 ժամ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 23-ին, 24-ին և 25-ին
5
«Ռուբինյանն իմ սուրճ դնողն է եղել». «Փաստ»



