Օրվա բաղադրատոմս. Բեկոնով ու պանրով տաք հաց
ՖՈՏՈԲաղադրամասեր՝
Կլոր հաց
250 գրամ պանիր
10 գրամ համեմ
75 գրամ կարագ
2 պճեղ սխտոր
150 գրամ բեկոն
Պատրաստման եղանակ՝
Պանիրը քառակուսաձև կտրատել։
Հացը նույնպես կտրատել այնպես, որ ներքի հատվածը մնա ամբողջական։


Կարագը, սխտորը, կանաչին միախառնել։

Հացի արանքում շարել պանիրը, բեկոնը, ավելացնել կանաչիով սոուսը ու դնել ջեռոց 180 աստիճանով։



1
Նոր արշավ Խնայողության օրվան ընդառաջ․ IDBank
2
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
3
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
4
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու
5
Մաhացել է երգչուհի Էմմա Պետրոսյանի մայրը



