Պատրաստում ենք սնկով և բրոկոլիով հավ
ԼԱՅՖԲաղադրատոմս
Կես կիլոգրամ հավի կրծքամիս
Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Կես կիլոգրամ բրոկոլի
250 գրամ սունկ
3 ճաշի գթալ ձիթայուղ
Սոուսի համար
2 գլուխ սխտոր
1 ճաշի գդալ իմբիր
2 թեյի գդալ քնջութի յուղ
Կես բաժակ սոյայի սոուս
1 ճաշի գդալ շագանակագույն շաքարավազ
1 բաժակ հավի արգանակ
¼ բաժակ ալյուր
Պատրաստման եղանակ
1. Թավան դնել միջին աստիճանի կրակի վրա, ավելացնել 1 ճաշի գդալ ձիթայուղ, տապակել հավը ձիթայուղի մեջ մինչ այն ոսկեգույն կդառնա:
2. Հանել տապակված հավը, նույն թավայի մեջ ավելացնել 1 ճաշի գդալ ձիթայուղ և ավելացնել սունկը: Այն բանից հետո, երբ սունկը մի քիչ փափկի, ավելացնել բրոկոլին և տապակել:
3. Ավելացնել ևս մեկ ճաշի գդալ ձիթայուղ և միասին տապակել սխտորն ու իմբիրը: Ավելացնել սոուսի համար նախատեսված մյուս բաղադրիչները և հարել այնքան մինչև կդառնա միատարր զանգված:
4. Վրան ավելացնել տապակած հավի միսը և բանջարեղենները և մի քիչ տաքացնել:
5. Մատուցեք բրնձով կամ արիշտայով:



