Հացը պահեք հոսող ջրի տակ. ահա թե ինչ կստացվի արդյունքում
ԼԱՅՖ
Բոլորը սիրում են թարմ թխված հաց։ սակայն հացը բավական շուտ է սառում, իսկ մեկ օր անց այն բավական դժվար է ուտել։ Marketium.ru կայքը գրում է, որ հարկավոր չէ դեն նետել մնացած հացը։ Գոյություն ունի միջոց, որը հնարավորություն է տալիս հացը թարմացնել։
- Հացը պահեք հոսող սառը ջրի տակ։ Հետևեք, որ հացը շատ չթրջվի։
- Հացը դրեք վառարանում 150 աստիճանի պայմաններում և թողեք 6-12 րոպե։
Ջուրը, որը ներծծվում է հացի մեջ, վերածվում է շոգու, որը հացը նորից փափուկ է դարձնում։ Հացը ախորժաբեր հոտ է ձեռք բերում, դառնում խրթխրթան։


1
Նոր արշավ Խնայողության օրվան ընդառաջ․ IDBank
2
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
3
Մինչև 6 տարեկան երեխաներին տրամադրվող աջակցության ծրագիրը կդառնա մշտական նպաստ
4
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
5
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու



