Օրվա բաղադրատոմս. Բանջարեղենով սմբուկ
ՖՈՏՈԲաղադրամասեր՝
Սմբուկ
Տոմատի մածուկ
Լոլիկ
Ռեհան
Մոցարելա
Աղ
Պղպեղ
Սխտոր
Բուսայուղ
Պարմեզան
Պատրաստման եղանակ՝
Սմբուկի վրա կտրվածքներ անել, տեղավորըել մոցարելան, լոլիկը, ռեհանը, դնել տոմատի մածոըկի մեջ, ավելացնել բուսայուղ, աղ, պղպեղ, սխտոր, դնել ջեռոց:



Դնել ջեռոց 50 րոպե, ահնել ավելացնել պարմեզան, աղ, պղպեղ, դնել ջեռոց ևս 5 րոպե:


1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



