Օրվա բաղադրատոմս. Տաք ուտեստ «Ծաղիկ»
ՖՈՏՈ
Բաղադրամասեր՝
1 տուփ խմորիչ
1/2 բաժակ ալյուր
1 թեյի գդալ շաքարավազ
Աղացած միս
1/3 բաժակ սոդա
Պանիր
Լոլիկ
Պատրաստման եղանակ՝
1 բաժակ տաք ջրին ավելացնել խմորիչը, ալյուրը, շաքարավազը, հարել, թողնել 1 ժամ։
Բաժանել գնդիկների, կտրվածքներ անել, բուսայուղով ու սոդայով ջրի մեջ խաշել։
Շարել ջեռոցի ամանի մեջ, միսը տապակել, ավելացնել պանիր, լոլիկ, պղպեղ, լցնել գնդերի կենտրոնում, թխել ջեռոցում։




















































