Օրվա բաղադրատոմս. Տաք ուտեստ «Ծաղիկ»
ՖՈՏՈԲաղադրամասեր՝
1 տուփ խմորիչ
1/2 բաժակ ալյուր
1 թեյի գդալ շաքարավազ
Աղացած միս
1/3 բաժակ սոդա
Պանիր
Լոլիկ
Պատրաստման եղանակ՝
1 բաժակ տաք ջրին ավելացնել խմորիչը, ալյուրը, շաքարավազը, հարել, թողնել 1 ժամ։
.png)
.png)
Բաժանել գնդիկների, կտրվածքներ անել, բուսայուղով ու սոդայով ջրի մեջ խաշել։
.png)
.png)
Շարել ջեռոցի ամանի մեջ, միսը տապակել, ավելացնել պանիր, լոլիկ, պղպեղ, լցնել գնդերի կենտրոնում, թխել ջեռոցում։
.png)
.png)
.png)
.png)



