Ամանորյա բաղադրատոմս. Կեսքս «Տոնածառ» (լուսանկարներ, տեսանյութ)
ՖՈՏՈ
Բաղադրամասեր՝
Քաղցր ձողիկներ
Շոկոլադ՝ կանաչ գունանյութով
Ձու
Շաքարավազ
Բուսայուղ
Ալյուր
Շոկոլադի փոշի
Շաքարի փոշի
Կարագ
Պատրաստման եղանակ՝
Ձողիկների վրա լցնել կանաչ շոկոլադը եղևնու տեսքով, սառեցնել։
Կեքսի համար նախատեսված բաղադրիչները միախառնել։
Լցնել կեքսի բաժակների մեջ։ Ավելացնել կարագ ամեն բաժակի մեջ։
Թխել։
Տոնածառները շարել կեքսերի վրա։




















































