Մածունով գաթա
ԼԱՅՖՄածունով գաթա շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել մածունով գաթա
Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկացրած մարգարինը և լավ հառել: Լավ հարելուց հետո ավելացնել ձեթը, մածունը սոդայի հետ, քացախը և այլուրը: Լավ հունցելուց հետո բաժանել 4 գնդի:
Խորիզը: Յուղը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրը և վանիլինը:
1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



