Պատրաստում ենք մածունով գաթա
ԼԱՅՖԲաղադրությունը՝
ձու -4 հատ
շաքարավազ -2 թեյի բաժակ
կարագ -250 գրամ
ձեթ -1 սուրճի բաժակ
մածուն -0.5 լիտր
քացախ- 1 ճաշի գդալ
սոդա -1 թեյի գդալ
ալյուր
Միջուկ
յուղ -4 ճաշի գդալ
շաքարավազ -1 թեյի բաժակ
ալյուր -1 թեյի բաժակ
վանիլ
Խմորի ալյուրը այնքան, որ ստացվի պինդ խմոր։ Միջուկինը նշված է բաղադրության մեջ։
Օգտագործել 1 բաժակ շաքարավազը միջուկի համար։
- Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկացրած կարագը և լավ հարել:
- Լավ հարելուց հետո ավելացնել ձեթը, մածունը սոդայի հետ, քացախը և այլուրը: Հունցելուց հետո բաժանել 4 գնդի:
- Գնդերը բացել մեջը դնել խորիզը։
- Խորիզը պատրաստելու համար յուղը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրը և վանիլը:
1
Հզոր ցիկլոն է մոտենում. Սուրենյան
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Ողբերգական ավտովթար է տեղի ունեցել․ զոհ ու վիրավորներ կան
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



