Ինչպես ճիշտ եփել բրինձը
ՎԻԴԵՈ168.am-ը գրում է.
Marketium.ru կայքը ներկայացրել է, թե ինչպես է անհրաժեշտ ճիշտ եփել բրինձը։
Բաղադրիչներ
- 250 գրամ բրինձ
- 1 թեյի գդալ աղ
Պատրաստման եղանակը
- Պահպանեք չափաբաժինը. յուրաքանչյուր 250 գրամ բրնձի համար օգտագործում ենք 500 մլ ջուր։
- Միշտ լվացեք բրինձը։ Քանի որ այն օսլա է պարունակում, անհրաժեշտ է լավ լվանալ բրինձը սառը ջրով։
- Աղն ավելացրեք սկզբում։
- Եփելու ընթացքում ոչ մի դեպքում մի բացեք կաթսան և մի խառնեք բրինձը։
- Եռացրեք, բրինձը կրակին թողեք 20 րոպե։ Անջատեք կրակը, թողեք 20 րոպե՝ առանց կաթսան բացելու։ Այս կանոնից պետք է շեղվել վայրի բրինձ եփելու դեպքում։
1
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
2
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
3
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու
4
Մաhացել է երգչուհի Էմմա Պետրոսյանի մայրը
5
Մտածում եմ` իմ երեխան չէ․ քննչական գործողություններ՝ 3-ամյա Տիգրանի հոր մասնակցությամբ



