Շաքարավազի արտադրությունը կրկնապատկվել է
ԲԼՈԳՄանե Զաքարյանը ֆեյսբուքյան իր էջում գրում է.
Ներդրումային դաշտում իրականացվող բարեփոխումները, էներգակիրների սակագների նվազեցումը, հարկային արտոնությունները և մի շարք այլ գործոններ պետք է նպաստեն տեղական արտադրության զարգացմանը:
Վերլուծելով տեղական արտադրության ցուցանիշները, պետք է հաշվի առնել վերը նշված գործոնների ազդեցությունը, ինչպես նաև սուբյեկտիվ և օբյեկտիվ այլ նախադրյալներ:
Հայաստանում այս տարվա առաջին ութ ամիսներին արտադրվել է 54 հազար 119 տոննա շաքարավազ: Եթե համեմատենք այս ցուցանիշը նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածի հետ, ապա կտեսնենք, որ արտադրությունը աճել է 2.6 անգամ: 2015 թվականի հունվար- օգոստոսին արտադրվել է 20 հազար 750 տոննա շաքարավազ:
1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



