Օրվա բաղադրատոմս. Պիցցա
ԼԱՅՖLife.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրամասեր՝
200 գրամ ալյուր
1 պտղունց աղ
1 թեյի գդալ խմորիչ
120 մլ տաք ջուր
1 թեյի գդալ բուսայուղ
100 գրամ հալվող պանիր
35 գրամ մոցարելա
25 գրամ պարմեզան
Օրեգանո
Տոմատի մածուկ
Երշիկ
Կարագ
Սխտոր
Պատրաստման եղանակ՝
Միախառնել ալյուրը, աղը, խմորիչը, ջուրը, բուսայուղը, հունցել խմորը, թողնել 1 ժամ, որ բարձրանա։


Խմորը մի քանի մասի բաժանել, շարել ամանի մեջ։

Պանիրներն ու օրեգանոն միախառնել, լցնել գնդերի կենտրոնում։

Ավելացնել տոմատի մածուկ, երշիկ, վերջում կրկին մի փոքր պանիր քերել, խմորի վրա քսել կարագ ու սխտոր, ու դնել ջեռոց։



1
Տոնածառի նորաձև գույները 2026-ին․ ո՞ր երանգներն են լինելու տարվա հիթը
2
Դաժան uպանություն Աբովյան քաղաքում․ ի՞նչ է եղել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
3
«Ամուսնուս, աղջկաս մահվանից հետո հանուն Վաչագանիս էի ապրում, հիմա սա ապրել չէ». ավագ սերժանտ Վաչագան...
4
Աբովյան քաղաքում 24 տարեկան տղային սպանողներին չեն գտել. կալանքի դիմում
5
Սարգիսը կյանքից հեռացավ ոչ միայն դանակի հարվածից, այլ նաև մարդկանց անտարբերությունից



